Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
18 de juny del 2021
Es recullen més de 40 propostes per als pressupostos participatius d'Altafulla
Fins al 25 de juny hi ha temps per enviar-les i poder ser valorades primer pels tècnics i després per una votació popular
L'Ajuntament d'Altafulla ja té sobre la taula una quarantena de propostes enviades pels ciutadans en el marc de la primera edició dels pressupostos participatius que ha impulsat enguany el consistori. Es tracta d'una iniciativa, que es va posar en marxa a finals de maig, a la que es destinen un total de 60.000 euros per als que la ciutadania n'ha d'escollir el destí. És a dir, han de determinar quines actuacions en l'àmbit municipal voldrien tirar endavant tenint en compte un pressupost que s'emmarqui en aquest total disponible.

Segons s'avançava des de l'equip de govern, quan es va impulsar la iniciativa, previsiblement les propostes estaran encaminades a fer petits arranjaments a la via pública o bé relacionades amb serveis o també que poden anar encaminades a cobrir algun projecte d'alguna entitat del poble. La inquietud dels veïns i veïnes d'Altafulla al respecte a sorprès positivament al consistori, que valora molt positivament comptar ja amb aquest gruix de propostes vingudes tant de particulars com famílies senceres i també entitats. Així ho destaca el coalcalde d'Altafulla Jordi Molinera.

Molinera, a més, ha afirmat que la majoria de les propostes presentades fins ara semblen prou viables, requisit indispensable per poder-se tirar endavant, i ha animat a tothom a fer arribar més propostes aprofitant aquests últims dies que encara queden per fer-ho.

Un cop es tanqui el període de rebuda de propostes, un grup de tècnics municipals les avaluaran segons si és factible o no fer-les i segons si encaixen en la dotació pressupostària existent. En faran una selecció i ja al setembre es farà una votació popular amb les idees seleccionades perquè la ciutadania decideixi, finalment, quines d'aquestes les assumeix el consistori per executar-les en els següents mesos.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla