Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de juny del 2021
El programa Carrer Major d'Altafulla Ràdio i 7 emissores més del Camp de Tarragona finalistes del guardó 'Petxina km. 0'
Els premis 'Petxina' són atorgats pel Col·legi de Periodistes de Tarragona i distingeixen la tasca periodística que es fa al territori
Aquest dimarts hem sabut que per la tasca de difusió de la realitat del Camp de Tarragona que realitzem conjuntament aquesta casa, Altafulla Ràdio, i les emissores Ràdio Ciutat de Tarragona, Ràdio la Selva, La Nova Ràdio de Reus, Ràdio l'Hospitalet de l'Infant, Ràdio Montblanc, Ona la Torre i BXC Ràdio, 'Carrer Major', és finalista del guardó 'Petxina Km. 0' que distingeix el producte periodístic de proximitat, cuinat a foc lent i amb vocació de servei al territori, en la 29a edició de la Festa de les Petxines de la Informació.

El director de continguts del programa Carrer Major i company d'Altafulla Ràdio, Eduard Virgili, posa en valor el caràcter essencialment de proximitat del producte radiofònic que s'encarrega de coordinar i presentar diàriament de 16h a 19h.

Virgili ha destacat també la importància d'estar nominats a aquest premi com un reconeixement en sí mateix, més enllà de si s'acaba guanyant el guardó o no.

Els premis 'Petxines' són una iniciativa del Col·legi de Periodistes a la demarcació de Tarragona, que el divendres 2 de juliol i després d'una setmana prèvia de votacions virtuals, anunciarà el veredicte al Teatret del Serrallo de Tarragona.

'Carrer Major' és finalista al costat de Tarragona Ràdio, pel desplegament realitzat amb motiu del seu 35è aniversari, amb un programa especial des de la plaça de la Font i una revista commemorativa, i de NW La Revista de Reus, per una dècada de reportatges, entrevistes i informacions en profunditat sobre la capital del Baix Camp.
Eduard Virgili, director de continguts de Carrer Major
Eduard Virgili, director de continguts de Carrer Major
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla