Notícies
28 de maig del 2021
Tarraco Viva aterra aquest cap de setmana a Altafulla
El festival de recreació romana ens apropa dues activitats gastronòmiques en format de vermut i dinar a la Pineda del Castell i al Parc del Comunidor
Altafulla acull aquest cap de setmana dues activitats emmarcades en el festival de recreació històrica de Tarragona, Tarraco Viva. Es tracta d'iniciatives que tenen la gastronomia romana com a protagonistes i que conviden a la ciutadania a participar de la recreació d'un aperitiu romà, que té lloc dissabte al migdia a la pineda de davant el castell i un dinar, que té lloc diumenge, al parc del Comunidor.

Dissabte serà el torn de 'Fem un aperitiu romà', un tastet de recreació romana que es podrà viure a partir de les 13h a la Pineda de davant del Castell. I diumenge la proposta esdevé la recreació d'un dinar romà, amb 'A casa d'Aspici'. En aquest cas ens haurem de traslladar uns metres més enllà, al parc del Comunidor.

El festival de reconstrucció històrica, Tàrraco Viva, va iniciar dissabte passat la seva vint-i-tresena edició, que s'estén durant deu dies amb activitats al voltant de l'antiga Roma. Enguany, la proposta s'emmarca en els idus de març, l'assassinat de Juli Cèsar i el final de la República.

El programador del festival, Magí Seritjol, destaca que aquestes activitats, i el festival en la seva globalitat, permeten conèixer el passat per així entendre el present i projectar el futur.

Les entrades per participar en ambdues propostes de Tarraco Viva a Altafulla es van esgotar amb rapidesa però tot i així la posada en escena, a l'aire lliure, és digna de veure i qui s'acosti tant dissabte com diumenge a la part alta de la vila Closa d'Altafulla podrà impregnar-se de l'ambient de l'època.
Magí Seritjol, programador del Tarraco Viva
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla