Notícies
Foto: Arxiu
27 de maig del 2021
Inma Morales: "Les coses no han quedat aturades durant la pandèmia i ara es podrà començar a veure la feina feta"
EL PSC es mostra satisfet a l'equador del mandat de tenir ja encarrilat un dels grans projectes del seu programa, la residència per a la gent gran
Satisfacció generalitzada a les files del PSC quan ja han passat dos anys de l'actual mandat en què els socialistes recuperaven representació a l'Ajuntament d'Altafulla després de 8 anys de "travessa pel desert". El 26 de maig de 2019 la regidora Inma Morales esdevenia l'única representant socialista al consistori amb 212 vots, un 7,79% del total. A més, un acord posterior amb la força guanyadora (L'Eina) i amb una altra novetat al plenari (Ara Altafulla) permetia que Morales formés part també de l'equip de govern assumint les carteres de Gent Gran, Via Pública i Benestar Animal.

L'esclat de la pandèmia, lògicament ha marcat molt la tasca de govern i les àrees de Morales no són una excepció. Amb tot, l'edil assegura que en cap cas les coses, els projectes, han quedat aturats sinó que s'ha pogut fer molta feina de manera telemàtica, de preparació i que ara es podrà començar a veure i palpar sobre el terreny.

La regidora socialista ha desgranat en una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta casa que se sent molt orgullosa de la tasca feta durant el confinament amb l'acompanyament a la gent gran i vulnerable, aconseguit gràcies a un equip de voluntaris coordinat des del consistori. Igualment valora molt positivament el fet de poder tirar endavant la millora de la via pública, sobretot pel que fa a voreres i rebaixos per millorar-ne la mobilitat.
Morales destaca, per sobre de tot, però, haver pogut desencallar el projecte per construir una residència per a la gent gran a Altafulla. Una qüestió que ha estat posada en valor també pel company de partit i número 12 de la llista en les passades eleccions, Fonxo Blanch.

Pel que fa a l'encaix del PSC a l'equip de govern, sobretot amb l'EINA-ERC, Morales ha reconegut que "topen" en moltes qüestions programàtiques, però que sempre es parlen i es discuteixen les coses.
Des del PSC asseguren, però estar molt disconformes amb l'enretirada de les atzavares del parc de Voramar o amb l'impuls del nou pla urbanístic de Safranars, que creuen que no s'arribarà a materialitzar.

Pel que fa al futur, Morales es mostra disposada a continuar al consistori i compta amb el suport del seu grup per tornar a encapçalar la llista socialista al 2023.
Inma Morales, regidora del PSC a Altafulla
Fonxo Blanch, membre del PSC d'Altafulla
Inma Morales, regidora del PSC a Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla