Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
22 de febrer del 2021
Les escoles de Primària d'Altafulla celebraran jornades telemàtiques de portes obertes
La Portalada ho farà dilluns 1 de març i dijous 4 mentre que dimarts dia 9 serà el torn de conèixer el Roquissar
Els familiars de futurs alumnes de l'Escola La Portalada i El Roquissar d'Altafulla tenen aquest mes de març l'oportunitat de conèixer els centres en els quals estudiaran els petits de la casa els pròxims anys. Com és habitual per aquestes dates i abans que s'obri el període de preinscripció escolar, les escoles del municipi es mostren i s'expliquen als seus veïns i veïnes. Ho faran, però, amb sessions telemàtiques, tal com ja van haver de fer l'any passat atenent a les circumstàncies de la pandèmia. Enguany aquestes jornades, però, es fan en un context en què les escoles es troben a ple rendiment i, previsiblement tindran un caliu molt diferent del de l'any passat, malgrat que també es facin de manera virtual.

El primer a donar a conèixer les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu serà l'escola La Portalada. El centre obrirà virtualment les portes a famílies de futurs alumnes els pròxims dilluns 1 i dijous 4 de març a les 15:15h. i les 17:00h., respectivament. I per prendre part a les videoconferències cal tramitar el formulari que es troba disponible a la web de l'escola.
Per altra banda, la data definida per a les jornades de portes obertes online a l'escola de El Roquissar és el dimarts 9 de març, en horari de matí i tarda. Oferirà un primer torn de 10:00h. a 11:00h., i una segona sessió de 15:30h a 16:30h. I en aquest cas, per participar a les videoconferències també cal completar el formulari que hi ha disponible a la pàgina web del centre.

N'ha parlat a Altafulla Ràdio la regidora d'Educació, Gemma Maymó.

Més enllà d'aquesta primera presa de contacte de les famílies amb les escoles de primària d'Altafulla, cal que les persones interessades també tinguin en compte el calendari per a la preinscripció del curs vinent. Les dates clau ja són públiques: del dilluns 15 al dimecres 24 de març es podran formalitzar telemàticament les preinscripcions; al llarg del mes d'abril s'anunciarà la resolució i l'assignació de places; i a partir del mes de juny es gestionaran les matrícules.

Per tenir-ne més informació, l'Ajuntament d'Altafulla ha disposat en el seu web diversos enllaços tant als centres escolars com, en concret, als formularis per tal d'apuntar-se a les sessions.
Gemma Maymó, regidora d'Educació d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla