Notícies
Foto: Arxiu
16 de febrer del 2021
El PDeCAT es manté ferm en la seva voluntat de consolidar un espai polític diferenciat a Altafulla
La decepció dels resultats en els comicis al Parlament ha obert una etapa de reflexió en la formació postconvergent
Es manté la incògnita sobre la viabilitat futura de la fórmula de Junts per Altafulla al consistori de la vila. El resultat de les eleccions al Parlament havien de representar un punt i a part en la definició de les relacions entre Junts i el PDeCAT a nivell local però de moment s’imposa la prudència. Tot i haver estat a punt d’obtenir representació parlamentària, el fet és que els resultats obtinguts han estat una decepció tant a nivell local (on es va obtenir un suport de 67 votants, un 2,75% dels vots totals emesos ) com a nivell de país. Ho ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio, el regidor dels demòcrates, Xavier Rofas.

Amb tot, Rofas s’ha refermat en l’aposta per marcar diferències amb el seu company de bancada, el juntaire Hèctor López Bofill, si bé caldrà esperar en els pròxims dies o setmanes com es materialitza. El PDeCAT, com assenyala Rofas, és un “projecte viu” que compta amb un espai dins l’univers polític del país i també d’Altafulla.

La formació postconvergent obre ara un període de reflexió i balanç sobre els resultats obtinguts als comicis al Parlament i sobre el seu futur a curt termini. Un futur que, segons apunta Rofas, passa per ampliar la base i consolidar-se en els diferents àmbits on ja hi és present, com ara el municipal, on compta amb un pes destacat. En aquest sentit, ha apuntat que s’haurà de valorar municipi a municipi quina és la realitat de cadascun per resoldre la relació amb Junts.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla