Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
12 de gener del 2021
La Biblioteca d’Altafulla reobre les portes amb les novetats literàries que els han portat els Reis d’Orient
L’equipament manté l’horari d’aquesta temporada: de dilluns a dijous, de 10h a 13h, i els dimarts i dijous de 16h a 19h
La Biblioteca Municipal d’Altafulla ha reobert les portes de cara al públic aquest dilluns 11 de gener després de deixar enrere les festes de Nadal en les quals l’espai ha estat tancat per vacances. Les seves responsables van tornar a la feina el passat dijous per tenir-ho tot a punt de cara a la recepció dels usuaris en l’inici d’aquesta setmana.

Els veïns i veïnes de la vila que habitualment fan ús del servei, trobaran diverses novetats en el fons de la biblioteca. I és que en la seva visita a Altafulla, Ses Majestats els Reis d’Orient també van passar per les instal·lacions del carrer Vinyet per deixar-hi diversos regals. Una de les treballadores de l’espai, Sònia Segura, ha explicat que en aquests han trobat moltes de les propostes literàries que els usuaris havien demanat.

D’altra banda, les noves restriccions que el Govern va presentar el passat dijous no han tingut cap incidència quant al servei de la biblioteca. De moment, doncs, l’equipament segueix mantenint les mateixes mesures amb les quals va acomiadar el 2020. Ho explica, la Sònia Segura.

La Biblioteca d’Altafulla manté el mateix horari que ha vingut utilitzant aquesta temporada, i està oberta al públic de dilluns a dijous, de 10h a 13h, i els dimarts i dijous també ho fa de 16h a 19h. I pel que fa al servei de préstec de llibres, dvd o revistes, els usuaris poden fer les seves reserves a través del Watshapp 608 58 95 30 o l’adreça de correu electrònica cites.prestec.biblioaltafulla@gmail.com
Sònia Segura, treballadora de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Sònia Segura, treballadora de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla