Notícies
Foto: Alternativa Altafulla
12 de gener del 2021
Alternativa Altafulla denuncia que el passeig va estar colgat de sorra durant els dies de Nadal
És una de les crítiques que es fan des de la principal formació a l'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla, que també reclama recuperar la zona de vianants del carrer de Baix
Alternativa Altafulla ha denunciat en els últims dies la manca d'atenció que asseguren han tingut els responsables municipals en la gestió de la platja i el seu entorn. Prova d'això, diuen, és l'estat en què es trobava el passeig aquests dies de Nadal. Asseguren que la via adjacent a la platja estava plena de sorra i que no es va netejar convenientment. D'aquesta manera, denuncien, s'impedia que la gent pogués passejar-hi amb comoditat i es dificultava l'accés a persones amb mobilitat reduïda. N'ha parlat a Altafulla Ràdio el regidor d'AA Francesc Farré, qui ha lamentat com s'està desenvolupant el pla de gestió de la platja.

Farré assegura que comprenen que la gestió de la platja a l'hivern ha de ser diferent de la de l'estiu i que cal deixar passar l'època de temporals per poder actuar però creuen que caldria resoldre amb celeritat incidències com l'acumulació de sorra a la via pública.
És una de les qüestions a què fa referència el principal grup a l'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla en el seu butlletí periòdic. En aquest, també destaca la demanda per a què el consistori tiri endavant una nova consulta popular sobre la conveniència de convertir en zona de vianants el carrer de Baix (Martí d'Ardenya) i retornar-li una condició que va assolir, a mitges, en l'anterior mandat. Des d'Alternativa es creu que d'aquesta manera es podria incentivar l'ocupació de locals comercials buits que hi ha a la zona tal com es va fer, per exemple, al carrer de l'Hostal. Una proposta que també voldrien traslladar al carrer de Dalt.

Des del butlletí, Alternativa assenyala l'equip de govern d'Altafulla pel que creuen són "incompliments, victimisme, clientelisme i incompetències" en qüestions diverses com ara el projecte de La Violeta, les actuacions a Brises del Mar o la gestió de les okupacions.
Francesc Farré, regidor d'Alternativa Altafulla
Francesc Farré, regidor d'Alternativa Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla