Notícies
29 de desembre del 2015
Festes d’Altafulla fa una crida a totes les famílies que vulguin rebre els regals de Reis a casa de la mà de Ses Majestats
L’entitat fa la gestió amb Melcior, Gaspar i Baltasar però abans cal enviar un correu electrònic a l’adreça comissiofestesaltafulla@gmail.com
Els infants ja compten els dies que falten per a l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient i començar a obrir i gaudir els regals. Com no pot ser menys, Altafulla es prepara per tornar a viure, un any més, una nova nit màgica per rebre els patges com es mereixen.

I és que tal com ja passa a Altafulla des de fa tres anys, Melcior, Gaspar i Baltasar repartiran els regals casa per casa tal i com es feia quaranta anys enrere. Si tot es desenvolupa tal com està previst, la Comissió de Festes ja ha calculat que, com l’any passat, sobre dos quarts d’onze de la nit, tots els infants del municipi tindran els seus regals a casa.

Però perquè això passi, és a dir, perquè Ses Majestats lliurin els regals en mà i no més tard, quan els més petits de la casa ja dormen i els Reis Mags de l’Orient fan el volum de feina més gran, abans cal comunicar-ho. La manera més senzilla i que ha proposat la Comissió de Festes d’Altafulla és mitjançant el correu electrònic.

En aquest sentit, totes aquelles famílies que vulguin rebre els regals de Reis a casa de la mà de Ses Majestats, han de comunicar-ho tan aviat com sigui possible a través del correu electrònic comissiofestesaltafulla@gmail.com. Un cop rebuda la resposta dels organitzadors de la cavalcada, la Comissió de Festes farà la gestió amb Melcior, Gaspar i Baltasar i tots els seus patges, i més endavant anunciarà el recorregut que realitzaran els Reis pels carrers d’Altafulla.

Recordem que amb la Gran Rua de Reis i el repartiment de regals casa per casa, Altafulla va recuperar fa tres anys una antiga tradició de molts anys enrere i que en la darrera edició ja va beneficiar al voltant d’un centenar de famílies del municipi.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla