Notícies
16 d'abril del 2015
Fèlix Alonso es reuneix a l’estació del Vendrell amb alcaldes de la comarca per commemorar els 150 anys del ferrocarril
Un tren especial festejarà l’efemèride resseguint la línia aquest diumenge, i farà parada a Altafulla de les 10:57h a les 11:24h
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha participat aquest dimecres a la tarda en la trobada d’alcaldes que ha tingut lloc a l’estació de tren del Vendrell, en el marc de la celebració dels 150 anys de la línia de ferrocarril Tarragona-Martorell.

Són molts els actes que se celebraran al voltant de l’efemèride, i en els quals hi prendrà part Altafulla de la mà del Centre d’Estudis. Una de les principals iniciatives previstes és l’arribada aquest diumenge d’un tren commemoratiu. El comboi s’aturarà a Altafulla des de les 10:57h fins les 11:24h.També farà parada a Torredembarra, Sant Vicenç de Calders, el Vendrell, l’Arboç, els Monjos, Vilafranca del Penedès, la Granada, Lavern-Subirats, Sant Sadurní d’Anoia i Gelida.
A l’estació altafullenca es farà el descobriment d'una placa commemorativa i l’Orquestra Crescendo de l’Escola de Música amenitzarà l’aturada amb la interpretació d’una peça musical.

Un altre dels actes commemoratius en què també hi participarà el municipi serà la presentació del llibre 150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell (1865-2015). Tindrà lloc el proper dimecres 22 d’abril a partir de dos quarts de 7 de la tarda al Centre Cultural de Martorell dins els actes de la Fira del Llibre. Està previst que hi siguin presents Lluís Brullas, membre del Centre d’Estudis d’Altafulla; Vicenç Cabré, dels Amics de la Història del Vendrell; Nativitat Castejón, de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès; i Lluís Català, del Centre d’Estudis Sinibald de Mas de Torredembarra.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla