Notícies
15 d'abril del 2015
Fèlix Alonso considera l’anunci de desdoblament de la N-340 entre Altafulla i Vilafranca un primer pas cap a la gratuïtat de l’AP-7
El batlle altafullenc insisteix que cal evitar abans de l’estiu el pas dels camions per la nacional ja que representa un perill
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, s’ha mostrat satisfet per l’anunci de la ministra Ana Pastor de desdoblar la N-340 entre Altafulla i Vilafranca del Penedès. Afirma que el procés de negociacions amb Foment continua en marxa, i considera que aquest es tracta d’un “primer pas molt important cap a la gratuïtat de l’AP-7”.

Existeixen precedents d’altres projectes en matèria d’infraestructures i mobilitat al nostre territori que han quedat en una cortina de fum. El batlle, però, s’ha mostrat convençut que en aquest cas es durà a terme perquè “és una necessitat, i no es pot continuar en aquesta situació”.
També ha insistit en un altre dels temes pendents de solucionar en aquest vial, el pas de trànsit pesant. Exigeix que cal trobar una alternativa abans de l’estiu perquè la seva circulació per la N-340 representa un “perill”, sobretot tenint en compte el volum de trànsit.

Qui també ha expressat la seva satisfacció davant de l’anunci d’Ana Pastor ha estat Enric Grangel, alcalde d’un altre dels municipis afectats, Torredembarra. Considera que aquesta duplicació és la solució més pràctica i menys perjudicial per al territori.

Segons la ministra de Foment, el govern encarregarà aquest mateix mes d'abril la redacció del projecte. La voluntat és licitar les obres durant el segon semestre d'aquest 2015.

Ana Pastor, després de recordar que l'executiu ha invertit 1.800 milions d'euros a Tarragona aquesta legislatura, 300 d'ells en carreteres, ha indicat que li hauria agradat enllaçar la A-7 i l'AP-7, però els tècnics han descartat aquesta opció perquè incompliria la normativa sobre distàncies a l'haver-hi a prop una àrea de servei.
Ana Pastor, ministra de Foment
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla