Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
03 de febrer del 2023
ERC posa com a model la gestió feta pels republicans a Altafulla per contribuir a definir el seu programa municipalista al Camp de Tarragona
Des de l'EINA destaquen les polítiques socials com a pal de paller del seu programa i volen posar en valor la feina feta amb la coalcaldia
Esquerra Republicana de Catalunya es presentarà a les eleccions municipals com a garant de la transformació dels pobles i ciutats del país com municipis "vius, justos i verds", és un dels eixos dels que parteix el seu programa marc que guia els programes particulars de cadascuna de les propostes locals que els republicans volen dur als comicis del maig. I ho volen fer posant en valor l'experiència del partit en la gestió de les 350 alcaldies que tenen al país o el govern a 18 consells comarcals, les 2 diputacions que presideixen a més del Govern català, com ha destacat la secretària de polítiques municipalistes d'ERC i diputada, Alba Camps. I el govern capitanejat per l'EINA a Altafulla és, per Camps, "exemplificant".

Camps, junt amb altres dirigents del partit ha assistit aquest dijous a una sessió de treball a Altafulla, precisament per posar exemples de gestió municipal que poden ser aplicats a la resta de municipis del país, i específicament als del Camp de Tarragona. Uns exemples de gestió dels que l'Esquerra Independentista d'Altafulla, també en vol prendre nota i aplicar en el que confien sigui el retorn del seu model de governança a la vila i donar continuïtat a la feina feta en els tres primers anys de mandat, estroncat per la moció de censura. Ho destaca el coalcaldable republicà, Jordi Molinera.

Per Molinera és clar que cal apostar per les polítiques socials com a pal de paller del seu programa i vetllar també pel medi ambient i la sostenibilitat a més de continuar treballant en les polítiques de gènere, tal com també estableix el marc general dels republicans arreu del país. Igualment, destaca el foment de la participació ciutadana, que precisament tindrà un exponent durant la campanya en forma de plataforma digital per recollir aportacions de la gent.

Per altra banda, Molinera creu que "la gent tindrà memòria de com ens van fer fora", "amb un seguit de mentides i amb un relat que no era sòlid", en referència a la moció de censura.
Alba Camps, secretària de polítiques municipalistes d'ERC
Jordi Molinera, coalcaldable de l'EINA
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla