Notícies
21 d'abril del 2015
ERC portarà al Parlament la millora del conveni entre Repsol i l’ACA sobre el cabal ecològic del riu Gaià
El diputat al Parlament i portaveu de la Comissió de Territori i Sostenibilitat, Marc Sanglas, ha visitat aquest divendres el Baix Gaià
El diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament i portaveu de la Comissió de Territori i Sostenibilitat, Marc Sanglas, ha visitat aquest divendres el riu Gaià.

Ha estat acompanyat pel veí d’Altafulla i portaveu de la Plataforma Salvem el Gaià, Josep Muntadas, i per qui també va ser-ne portaveu, Joan Díaz. Primer han visitat el pantà propietat de Repsol, i després la zona de la resclosa, un espai que ha estat recuperat per la natura i per realitzar-hi visites turístiques després de molts anys sense que hi baixés l’aigua.

La veritable intenció de la visita, però, més enllà de veure en primera persona l’estat del riu, ha estat la millora del conveni existent entre Repsol i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) en referència a l’alliberament d'aigua de l'embassament cap al riu.

Un dels membres de la plataforma, Hèctor Hernàndez, ha recordat que, tot i que s’allibera des del pantà el cabal ecològic mínim, l’aigua s’acaba a Ardenya. Ha reconegut que es tracta d’un procés “lent”.
Aprofitant l’arribada de les properes eleccions municipals, Hèctor Hernàndez ha reclamat més “consideració” pel medi ambient a nivell polític.

ERC, qui fa mesos que manté relacions amb la Plataforma Salvem el Gaià, s’ha compromès a presentar iniciatives parlamentàries sobre el cabal ambiental del riu.
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de la plataforma
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de la plataforma
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla