Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
29 de desembre del 2014
ERC d’Altafulla vota el seu cap de llista a les pròximes municipals aquest dimarts
El cap local republicà a la vila, Jordi Molinera, ha manifestat que “qui sigui d’esquerres, independentista i estimi Altafulla serà benvingut”
Després de diverses reunions i assemblees, l’Executiva d’ERC a Altafulla continua els tràmits per definir el “projecte d’esquerres i independentista” a les pròximes eleccions municipals. En aquest sentit, els militants de la formació local estan convocats aquest dimarts 30 de desembre per escollir cap de llista i marcar els eixos basics del programa electoral de la formació.

Aquesta assemblea tindrà lloc a les 19.00h. al Museu d’Altafulla, on els militants republicans podran votar entre les candidatures presentades per encapçalar la candidatura. Per tal d’optar a aquesta votació cal el suport de l’Executiva local o bé les firmes del 20% de la militància altafullenca d’ERC. De fet, qui ja ha assegurat que té aquests avals és l’actual primer Tinent d’Alcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, que ha passat pels micròfons d’Altafulla Ràdio.

Molinera ja va anunciar quan va ser escollit nou cap local republicà la voluntat de “crear un paraigua polític que pugui aplegar totes les sensibilitats d’esquerres, independentistes i altafullenques que existeixen al poble”. “Ens hem marcat un objectiu ambiciós i responsable: ser una opció guanyadora a les pròximes eleccions municipals. Per això ara cal ser generós i afavorir la incorporació de més gent al nostre projecte més enllà dels militants d’ERC”, deia Jordi Molinera.

Des d’ERC Altafulla s’ha afegit que “s’assumeix la responsabilitat de traslladar això al pròxim Govern municipal, que socialment pensi amb tots i totes les altafullenques i que nacionalment tingui clar que Altafulla ha d’estar per la independència del país”.

ERC ha convidat a l’assemblea d’aquest dimarts a tots els veïns i veïnes d’esquerres i independentistes que vulguin participar i formar part del que han qualificat de “nou projecte municipalista”.

En aquest sentit, Jordi Molinera ha dit, també, que “qui sigui d’esquerres, independentista i estimi Altafulla serà benvingut”.
Jordi Molinera assegura que ja té els avals.
Jordi Molinera ha parlat de
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla