Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
05 de desembre del 2023
Ensurt per un incendi a la urbanització Port Romà de Creixell
La causes, segons apunten els primers indicis, podrien ser que s’hagi produït un curtcircuit o una pujada de tensió a la xarxa elèctrica
Petit incendi i petit ensurt el que ha tingut lloc aquest diumenge al barri marítim de Creixell, concretament a la plaça Illa de Rodes de la urbanització Port Romà. A primera hora del matí, la patrulla de la Policia Local que estava de servei, ha rebut l’avís del 112, comunicant-los que hi havia un quadre elèctric de llums que s’estava cremant en l’emplaçament esmentat.

Afortunadament, segons apunten des del cos policial, cap veí ha resultat ferit, ni tampoc s’ha produït cap incident greu. El mateix 112 ha estat qui ha activat els Bombers de la Generalitat de Catalunya perquè es desplacessin a la localitat del Baix Gaià per extingir l’incendi.

La Policia Local s’ha desplaçat al lloc dels fets per controlar el perímetre i la zona fins que arribessin els bombers. Segons l’Ajuntament de Creixell, i després que els agents hagin parlat amb els veïns i veïnes de la zona, “sembla que no hi ha indicis de cap fet malintencionat”. En aquest sentit, apunten que la causa més probable és que s’hagi produït un curtcircuit o una pujada de tensió a la xarxa elèctrica.

Els bombers han arribat al lloc a les 8.07h, i una mitja hora després ja havien aconseguit apagar les flames i controlar l’incendi.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla