Notícies
05 de setembre del 2016
En marxa la Festa Major de Sant Antoni d'Altafulla
La Petita va donar el tret de sortida el divendres i s'allargarà fins el dia 17 amb una trentena d'activitats
La Petita ja ha arribat a Altafulla. Els coets d’esclat i el repic de campanes van donar el tret de sortida el divendres al migdia a la Festa Major de Sant Antoni. Una festivitat que té com a diada central l’11 de Setembre i que, enguany, donat que és un diumenge, ha arribat una setmana abans i enllaça amb el final de l’estiu. Un fet que ha destacat la regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau, qui ha animat la ciutadania a participar-hi.

La regidoria ha organitzat una trentena d'actes per a grans i petits. Es van posar en marxa el mateix divendres amb una sessió de cinema a la fresca a l’entorn de l’Ermita de Sant Antoni. La proposta escollida per Link Enllaç Social, amb la col·laboració de l’Ajuntament i del ReStaurant l’Ermita d’Altafulla, ha estat ‘La família Bélier’.

Els actes s’han reprès el dissabte a l’entorn del Castell amb la proposta juvenil ‘DeTardeo’. Una iniciativa impulsada per l’associació socio-cultural Towntobe, que ha ofert activitats infantils, gastronomia, i música en directe fins ben entrada la matinada.

Una cita que ha estat acompanyada de ben a prop, a la Pallissa de l'Era del Senyor, per la inuaguració de l'exposició de pintura del veí Josep Maria Bellido. També la plaça de l'Església ha acollit al vespre la tradicional Fira Gastronòmica de les Cultures, que enguany complia la seva setzena edició.

Durant la jornada d'aquest diumenge ha estat el torn de l’espectacle de titelles i pallassos ‘Avui és festa’, a càrrec de la companyia Tururut; del vermut electrònic dels Castellers d'Altafulla; i d'una nova sessió de cinema a la fresca. En aquest cas, organitzada per Mans per l’Acció Solidària, amb la col·laboració d’Altafujazz, i ha esdevingut un èxit amb una recaptació de 150€ i més d’un centenar de persones. La responsable de l’associació, Danina Martínez, s’ha mostrat molt contenta amb la resposta ciutadana.

Després d’aquest primer cap de setmana, el programa fa una aturada i no es reprendrà fins el divendres dia 9. Els actes centrals de la festivitat tindran lloc l’11 de Setembre, coincidint també amb la Diada Nacional de Catalunya. Les activitats s’allargaran fins el dia 17.
Montse Castellarnau, regidora de Festes
Danina Martínez, responsable de l'ONG Mans per l'Acció Solidària
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla