Notícies
Foto: Neus Gris
23 de novembre del 2015
En marxa els treballs d’asfaltat del camí de la Nou, dels carrers de La Coma i la Casera, i de la plaça de la Casera
Les tasques al carrer Traginers s’iniciaran la primera setmana de desembre. L‘actuació també contempla la millora de canonades i voreres
L’Ajuntament d’Altafulla posa en marxa aquest dilluns els treballs d’asfaltat que de forma anual realitza la regidoria d’Urbanisme per tal de mantenir en bon estat els carrers del municipi.
La primera actuació es durà a terme des d’avui i en un termini de tres setmanes al camí de la Nou. El vial es tallarà a la circulació mentre durin els treballs, i l’alternativa serà el camí de l’Ermita.

En el cas de la plaça de la Casera i del carrer de La Coma, les tasques també s’enceten avui, i també tindran una durada aproximada de tres setmanes. En aquest cas, les afectacions seran relatives ja que únicament no s’hi podrà accedir, però el trànsit en aquesta zona no es veurà afectat.

Pel que fa als treballs en el carrer Traginers és la que s’allargarà menys en el temps. Donarà el tret de sortida el proper 30 de novembre i s’allargaran fins el 5 de desembre. L’alternativa de circulació en direcció Tarragona serà el camí de les Bruixes.

La regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat que totes les actuacions, més enllà de l’asfaltat, també contemplen un canvi de les canonades d’aigua malmeses, i la millora de les voreres.

Ara fa tot just un any aquestes mateixes tasques de manteniment es van centrar en l’adequació dels carrers Termes, Munts, i Caus.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla