Notícies
30 de novembre del 2015
En marxa el tractament fitosanitari per evitar la proliferació de l’escarabat morrut de les palmeres
L’actuació també servirà per fer front a la plaga de rosegadors que ha afectat alguns exemplars de la zona d’Hort de Pau
L’empresa FitoNatur s’encarrega des d’aquest dilluns d’aplicar el tractament fitosanitari a les palmeres d’Altafulla. Els treballs han estat encarregats per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament. L’edil responsable de l’àrea, Montse Castellarnau, ha avançat als micròfons d’aquesta casa que tots els exemplars de la vila han estat podats, i que les tasques passen ara per aplicar-hi el tractament corresponent.

Ha estat l’Associació Aurora l’encarregada de realitzar al llarg d’aquests darrers dos mesos les tasques de poda de les palmeres.

Ara, l’actuació que s’inicia aquest dilluns tindrà un caràcter preventiu per evitar, principalment, la colonització de l'escarabat morrut, que continua sent una de les plagues més esteses arreu de Catalunya i que ja ha proliferat a totes les comarques del litoral. També servirà per fer front a la plaga de rosegadors que ha afectat alguns exemplars de la zona d’Hort de Pau.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla