Notícies
07 de gener del 2016
Els Reis reparteixen regals a un centenar d’infants d’Altafulla en una cavalcada generosa amb caramels i tot tipus de llaminadures
Ses Majestats van rebre les claus de la vila al balcó de l’Ajuntament, des d’on Baltasar va etzibar un “Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca Altafulla!”
La il·lusió va tornar a veure’s reflectida en els ulls de centenars d’infants que van sortir pels carrers d’Altafulla aquest dimarts al vespre a rebre Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Els més petits del municipi van donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar, i els van acompanyar en la tradicional cavalcada, que enguany va ser molt generosa amb caramels i tot tipus de llaminadures. Com és habitual, el seguici va donar el tret de sortida a les 6 de la tarda des del carrer Via Augusta, i va finalitzar a la plaça del Pou. Enguany, però, les obres al carrer Martí d’Ardenya van obligar a modificar el recorregut. Al llarg del seguici, els van acompanyar una trentena de patges i voluntaris.

Van ser les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde, Fèlix Alonso, les encarregades de lliurar a Ses Majestat les claus de la vila. Des del balcó de l’Ajuntament i sota la mirada expectant de grans i petits, el rei Baltasar va etzibar un “Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca Altafulla!”.

Els regals els van tornar a repartir casa per casa, recuperant la tradició al municipi d’ara fa quaranta anys. Més d’un centenar d’infants van rebre les seves joguines de mans dels Reis Mags.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla