Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
02 de gener del 2023
Els Reis de l'Orient repartiran regals a La Violeta d'Altafulla
Ses Majestats han fet una crida per trobar pastorets i pastoretes que els acompanyin a la cavalcada per repartir caramels
El casal municipal de La Violeta acollirà novament als Reis de l'Orient al seu pas per Altafulla per poder entregar personalment a tots els infants que ho desitgin un present. Enguany l'entrega multitudinària serà possible gràcies a la inexistència de restriccions per la Covid, cosa que no va ser possible en els anys anteriors. Així, Ses Majestats es dirigiran a La Violeta un cop finalitzada la cavalcada per rebre als nens i nenes i saludar-los mentre els entreguen un regal. Per poder participar en la iniciativa cal que els familiars de les criatures contactin amb l'organització de l'acte a l'adreça de correu electrònic altafulla.reismags@gmail.com i a partir d'aquí se'ls informarà sobre com procedir.

És una de les qüestions que els Reis han fet saber a tots els infants de la vila amb una carta que els han enviat i en la que també els fan una crida. Demanen que els nens i nenes que vulguin s'animin a fer de pastorets i pastoretes i ajudin Ses Majestats a repartir caramels durant la cavalcada. Per fer-ho només cal contactar-hi a través del mateix correu i facilitar les dades de cada pastoret/a.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es