Notícies
Foto: Pacte del Penedès Marítim
01 de febrer del 2023
Els nous descomptes als peatges de la C-32 s'aplicaran a partir del 2 de març
Els principals agents polítics, econòmics i veïnals del Garraf i el Baix Penedès convoquen una protesta per reclamar la gratuïtat de la via per anar i tornar en un dia
Els nous descomptes als peatges de la C-32 s'aplicaran a partir del 2 de març. Així, en poc més d'un mes el tram entre Cubelles i el Vendrell de l'autopista passarà a ser gratuït pels recorreguts interns. L'objectiu és convertir aquest tram de l'autopista en una ronda gratuïta per a desplaçar els vehicles que circulen per la C-31. Per aquesta via passen uns 20 mil diaris, i es calcula que l'autopista podria atraure uns 5 mil.

L'anunci de la data d'entrada en vigor dels descomptes l'ha fet el departament de Territori just al mateix moment en què s'anunciava una protesta al Garraf i Baix Penedès per reclamar la C-32 gratuïta per a l'anada i tornada en un dia.

L'han convocat els principals agents polítics, econòmics i veïnals de les dues comarques. Es farà aquest diumenge a partir de les 17h i anirà per la C-32 de Vilanova a Sitges. Els convocants consideren que els descomptes anunciats per la Generalitat són insuficients perquè, no responen a les necessitats dels veïns i treballadors de la zona. Així ho ha explicat el portaveu de la plataforma Penedès Marítim, Jaume Casañas.

Més enllà de la protesta d'aquest diumenge, ja es prepara una segona marxa lenta fins al Parlament de Catalunya. Se celebraria en menys d'un mes si el Govern no satisfà les seves demandes.
Jaume Casañas, portaveu de la plataforma Penedès Marítim
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es