Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
02 de gener del 2023
Els infants de Roda de Berà lliuren les seves cartes al Patge Reial després de buscar-lo a través d'un joc
Més de dos-cents infants i les seves famílies participen en aquesta proposta de dinamització proposada per la regidoria de Festes rodenca
Durant els dies 28 i 29 de desembre, la regidoria de Festes va posar en marxa la tercera edició del joc 'Troba el Patge Reial!', un divertit joc que cada any compta amb la participació de més de dos-cents infants i les seves famílies.

El Patge Reial s'havia amagat en algun indret emblemàtic de Roda de Berà, i els participants, a través de pistes amb codis QR, l'havien de trobar.

L'activitat va començar a la plaça de l'Ajuntament, on se'ls va lliurar la butlleta de participació, la qual havien d'anar emplenant amb gomets de colors a mesura que el joc anés avançant, fins a completar les sis pistes diferents. El joc té un important vessant pedagògica, ja que aquest any les localitzacions històriques de Roda de Berà estaven relacionades amb les antigues fonts que proveïen d'aigua el municipi. Durant el recorregut per les fonts, els infants es van trobar diverses aiguaderes que els hi mostraven els codis QR.

Després de seguir totes les pistes els nens i nenes van arribar fins a l'antic ajuntament, on antigament hi havia hagut 'la font de la via'. L'edifici, ara convertit en l'Hotel d'Entitats, va ser l'indret on el Patge va escollir per amagar-se. Els nens i les nenes, amb tota la il·lusió i emocionats d'haver-lo trobat, li van lliurar les seves cartes i es van fer fotos amb ell.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es