Notícies
07 de gener del 2016
Els comerciants d’Altafulla donen el tret de sortida a les rebaixes d’hivern amb optimisme
ATECA donarà a conèixer el dilluns 11 de gener els guanyadors de la campanya ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’
Els establiments donen el tret de sortida aquest dijous 7 de gener a les rebaixes d’hivern. Un calendari de descomptes i promocions, però, que enguany ha quedat diluït. Primer, amb el ‘Black Friday’, l’últim divendres del mes de novembre. I aquestes festes nadalenques, amb el buit legal que va deixar el govern espanyol després d’impugnar, ara fa tres anys, la llei catalana.

Moltes botigues fa dies, doncs, que tenen penjat el cartell de rebaixes, i que ofereixen als seus clients diferents descomptes. La intenció dels comerciants, però, és que aquest període oficial que s’inicia aquest dijous esdevingui el plat fort de les vendes. Sobretot, aquest primer cap de setmana llarg amb el diumenge dia 10, en què els establiments tenen permís per obrir, esdevenint un dels dies festius autoritzats d'obertura comercial d’aquest 2016.

En el cas d’Altafulla, els esforços dels establiments passen per promoure entre la ciutadania el comerç de proximitat. Els botiguers afronten aquest període amb optimisme. Unes rebaixes que, segons el president de PIMEC Tarragona i Província, Florenci Nieto, donen el tret de sortida a un “any 2016 molt encoratjador, de molta il·lusió i de grans realitats i expectatives”.

Al municipi, les festes nadalenques es van aprofitar de nou per oferir la campanya ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’. Una iniciativa impulsada des de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), l’Ajuntament d’Altafulla i la Patronal PIMEC, amb la voluntat de promoure el comerç de proximitat i fomentar la compra de regals als establiments de la vila.

La campanya es va posar en marxa ara fa dos anys i va ser tot un èxit. Segons Florenci Nieto, iniciatives com aquestes neixen en moments de crisis que ell considera “grans oportunitats”.

Enguany, els comerços que han pres part en la nova edició són dels àmbits de l'hoteleria, la restauració, l'alimentació, i la decoració, entre d'altres.
Els clients, en el moment de la compra, han omplert una butlleta amb les seves dades que els dóna dret a participar en el sorteig d’una vintena de regals, gentilesa dels locals col·laboradors. Els guanyadors es donaran a conèixer el proper dilluns 11 de gener en directe des d’Altafulla Ràdio.
Florenci Nieto, president de PIMEC Tarragona i Província
Florenci Nieto, president de PIMEC Tarragona i Província
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla