Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
06 de setembre del 2016
Els Castellers d’Altafulla tornen a plaça amb un 3d7 a la Diada d’Alcover
Els liles actuaran l’11 de setembre a les 13h a l’Ermita de Sant Antoni, i a la tarda, al tram 34 de la Rambla Nova, en motiu de la Diada de Catalunya
El bon moment que viuen els Castellers d’Altafulla ha tornat a fer-se palès aquest dissabte a la Diada d’Alcover. Una actuació en què els liles han començat amb un pilar de 4 d’inici, han descarregat el 3d7, el 4d6a i el 2d6, i han acabat amb el pilar de 4 aixecat per sota. El cap de colla, Pol Munté, s’ha mostrat molt satisfet, i ha destacat el fet de “portar a plaça un castell de 7 tot just després de tornar d’unes vacances que han servit per carregar les piles i afrontar amb garanties el segon tram de temporada”.

Els de l’Era de l’Ixart també han reprès la seva activitat en la vessant més social. Com ja és habitual per Festa Major, la colla ha ofert aquest diumenge al migdia una nova edició del Vermut Electrònic. Una participació que culminarà el proper diumenge a l’entorn de l’Ermita de Sant Antoni, amb la tradicional actuació de la Diada Nacional de Catalunya. També en el marc de la celebració de l’11 de setembre, la colla participarà als actes que s’han organitzat a Tarragona, concretament al tram 34 de la Rambla Nova.

Abans, però, tenen assaig general aquest dimarts a les 8 de la tarda. Unes convocatòries que, segons explica el cap de colla, estan acollint un gran nombre de camises. De fet, Pol Munté ha reconegut que la bona salut de la colla passa precisament “pel bon ambient als assajos, per la participació activa de la gent, per la constància i el saber fer, i pel companyerisme”.

Més enllà de la Festa Major Petita d’Altafulla, les properes actuacions dels liles seran la d’aquest dissabte 10 de setembre a les 6 de la tarda a la Pobla de Montornès; i la del dia 17, a Vilafranca del Penedès.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla