Notícies
09 d'abril del 2015
Els Castellers d’Altafulla donen el tret de sortida a la temporada aquest diumenge a la plaça del Pou
A banda dels liles, també hi actuaran a partir de les 12h els Xicots de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls
Ca l’Ixart recupera l’estabilitat després de dues temporades d’alts i baixos. Amb Jean Segòvia a la presidència i amb Pol Munté com a cap de colla, els Castellers d’Altafulla passen per un bon moment. Ara fa uns dies incorporaven noves camises a la colla, i els assajos ja s’han posat en marxa. El president ha reconegut aquest bon ambient que es respira, i augura una bona temporada que arriba carregada d’actuacions.

El tret de sortida el donarà l’actuació d’aquest diumenge a la plaça de Pou d’Altafulla. Una cita prevista per les 12 del migdia, i on hi actuaran, a banda dels amfitrions, els Xicots de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. En acabar, qui ho vulgui podrà gaudir de carn a la brasa, pa torrat, begudes, i cafè, per un preu de 5 euros.

És la primera actuació de la temporada i els liles l’afronten amb ganes d’assolir bons resultats. Els objectius per aquesta campanya són molt ambiciosos, però són conscients que caldrà treballar de valent per aconseguir les seves fites. Aquest divendres a partir de les 9 del vespre se celebrarà l’últim assaig general abans de l’actuació.

Més enllà de l’activitat pròpiament castellera, la colla altafullenca ha adequat una de les sales del local que fins ara funcionava com a despatx per tal de fer-ne ús també com a espai social. De fet ja hi ha prevista la presentació d’un llibre pels volts de Sant Jordi.
Jean Segovia, president dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla