Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
23 de novembre del 2015
Els alcaldes de les Terres de l’Ebre convoquen una gran manifestació a la N-340 per al proper 11 de desembre
Els batlles del ‘Pacte de Berà’ tallaran la carretera el proper diumenge 29 de novembre a les 12h al seu pas per l’Arboç
L’11 de desembre a la tarda els vuit alcaldes de les Terres de l’Ebre afectats pels problemes a la N-340 tallaran simultàniament la carretera al seu municipi. Ho faran amb el suport del moviment veïnal que porta nou setmanes tallant el vial, liderat per la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta, i el suport de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa. També s’uniran a la protesta, amb alguna acció encara per concretar, els transportistes de la Federació Empresarial d’Auto Transport (FEAT) a Tarragona.

Tot i les mocions aprovades i les reunions amb les administracions, els alcaldes s’han cansat i redueixen les seves peticions a una: la gratuïtat immediata de l’AP-7. Amb aquesta decisió s’alineen amb el moviment veïnal i aparquen la resta de propostes.

Una demanda que comparteixen els alcaldes dels municipis afectats en el tram de la N-340 que va de Torredembarra a El Vendrell. A través de l’anomenat ‘Pacte de Berà’ els batlles, seguint el mateix full de ruta que els veïns de l’Ebre, han anunciat que tallaran la carretera al seu pas per l’Arboç el proper diumenge 29 de novembre a les 12 del migdia.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha explicat que l’acció no s’hauria d’impulsar des de la primera línia política local, sinó que s’hauria de promoure a través de plataformes ciutadanes.
Els alcaldes han triat l’Arboç per ser el primer dels municipis afectats en el tram que va de Vilafranca del Penedès a Torredembarra, i per tenir el greuge afegit que la N-340 encara el travessa.

Abans, però, el PSC de l’Arboç ha convocat la ciutadania a una trobada informativa sobre els talls del proper 29 de novembre. La convocatòria tindrà lloc aquest dimarts a les 8 del vespre a l’Auditori Municipal de l’Arboç.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla