Notícies
08 de gener del 2016
Els alcaldes de l’Ebre, del Pacte de Berà i els transportistes es tornen a reunir aquest divendres per l’N-340
Les entitats veïnals afectades amplien les mobilitzacions als caps de setmana i convocaran dinars populars un cop al mes
Els alcaldes de les Terres de l’Ebre, del Pacte de Berà i representants de la Federació d’Empresaris de Transport de Tarragona (FEAT) es tornen a reunir aquest divendres per desencallar la problemàtica de la carretera N-340. Ho fan tot just després que el passat 19 de desembre es repetís un nou accident mortal en aquesta via. Els transportistes es mostren preocupats per una possible repetició d’eleccions tant a Catalunya com a Espanya, que provocaria un ajornament de les solucions.
La reunió està prevista a dos quarts de 4 a la seu de la FEAC, a l’aparcament del polígon.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, insisteix en seguir els talls a la carretera i considera que si finalment és escollit portaveu de la Comissió d’Infraestructures per En Comú Podem al Congrés batallarà fins al final.

Menstrestant, els veïns mantenen la pressió social després de l’aturada per les festes de Nadal i aquest dijous han sumat el catorzè tall de trànsit. Aquest cop s’ha fet a tres punts: l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), les Cases d’Alcanar (Montsià), i Vinaròs (Baix Maestrat).

L’objectiu és continuar la mobilització fins aconseguir la gratuïtat de l’AP-7. Mentre esperen les configuracions dels nous governs a Catalunya i l’Estat, han decidit ampliar les mobilitzacions als caps de setmana i convocaran dinars populars un cop al mes. En paral·lel, avançaran amb la campanya ‘Prou’ per conscienciar els conductors i reduir la sinistralitat.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla