Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
27 de gener del 2023
El web de l'Ajuntament d'Altafulla mostra un comptador amb els feminicidis i assassinats masclistes a l'Estat
És una proposta de la regidoria de Polítiques Feministes per "recordar-nos una de les grans xacres de la societat" i el compromís del consistori
El web de l'Ajuntament d'Altafulla té des de la setmana passada amb un comptador dels feminicidis i assassinats de violència masclista registrats durant tot el 2022 i en el primer mes de gener. És un espai que l'usuari pot trobar en el marge dret superior de la pàgina principal, i que s'anirà actualitzant.

La proposta ha sorgit des de la regidoria de Polítiques Feministes encapçalada per l'edil Marisa Méndez-Vigo. L'objectiu és "recordar-nos una de les grans xacres de la societat", i també mostrar que les competències d'aquesta àrea del consistori van més enllà dels dies commemoratius com el Dia Internacional contra la violència de gènere, el 25 de novembre, i el Dia de la Dona, el 8 de març.

El comptador actual es modificarà perquè sigui "més dinàmic", ha avançat Méndez Vigo, qui també ha dit que és una mostra més del compromís de l'Ajuntament d'Altafulla envers la lluita contra la violència masclista.

Si l'usuari fa clic sobre el comptador dels feminicidis i assassinats de violència masclista és redirigit al web www.feminicidio.net. El portal aprofundeix sobre la qüestió a través de notícies, informes, reportatges, formacions i consells per lluitar contra aquesta xacra.
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Polítiques Feministes d'Altafulla
Méndez-Vigo, regidora de Polítiques Feministes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es