Notícies
08 de gener del 2016
El veí d’Altafulla Pascual Segura Blasco rebrà aquest dissabte la Medalla Centenària de Benestar Social i Família de la Generalitat
Serà la directora dels Serveis Territorials, Anna Vendrell, qui farà el lliurament a les 11h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
La directora dels Serveis Territorials del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Anna Vendrell, lliurarà aquest dissabte la Medalla Centenària al veí d’Altafulla Pascual Segura Blasco.

L’acte, que tindrà lloc a les 11 del matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament, està obert a amics i familiars de l’homenatjat, així com a representants institucionals. Està previst que hi assisteixin l’alcalde, Fèlix Alonso, i la regidora d’Acció Social i Gent Gran, Eva Martínez.

Pascual Segura Blasco va néixer a Barcelona el 4 de gener de 1916. Va viure cinc anys a Sevilla, quaranta anys a Saragossa, i l’any 1961 va començar a estiuejar a Altafulla. Finalment va decidir quedar-s’hi i ja en porta gairebé trenta al municipi. Actualment viu al número 7 del carrer Farigola.
Està casat des de fa 73 anys Ana Maria Moya Marsá, amb qui ha tingut tres fills: l’Ana, que viu amb els seus pares a Altafulla; el José Luis, que va néixer l’any 1949 i va morir l’any 2012; i l’Álex, nascut el 1956 i mort el 1997. Tots dos descansen al cementiri d’Altafulla. També té dues netes: l’Anna i la Leonor.
Va ser empresari de transports nacionals, internacionals, i d’agència de duanes. És aficionat a l’escriptura, toca el piano, i és del Barça. Ell mateix es defineix com un “catalano parlant i catalanista”.

El reconeixement es tracta d'una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l'any de celebració del seu centenari.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla