Notícies
Foto: Biblioteca Municipal d'Altafulla
09 de gener del 2023
El vandalisme s’acarnissa novament amb un Biblioniu d’Altafulla
Una de les estructures que hi ha repartides per la vila i que permet als usuaris compartir llibres de manera lliure i altruista ha estat incendiada
Si bé les bones noves respecte a la represa de l’activitat a la Biblioteca no poden veure’s minimitzades per la mala fe d’algunes persones, el cert és que malauradament aquest retorn no ha estat tan plàcid com seria desitjable. I és que una de les branques del servei municipal, els Biblionius, estrenats fa un parell d’anys, han estat novament objecte del vandalisme més irracional.

El Biblioniu del parc de La Portalada ha estat totalment calcinat, i amb ell tots els llibres que contenia. L’estructura, pensada pel lliure intercanvi de llibres entre tota mena d’usuaris, estava feta a mà per part de la brigada municipal. Era de fusta i representava una finestra més d’accés a la literatura per part de tot el veïnat.

D'aquestes estructures n’hi ha diverses repartides en diferents punts estratègics del municipi i, per desgràcia, alguna d’elles ja havia patit algun atac. Es troben exposades perquè les conegui i les usi tothom qui ho desitgi, però en cap cas per ser vandalitzades com ho ha estat aquesta. Des de la Biblioteca han denunciat els fets, tot i que també han posat en valor la participació de la majoria que en fa un bon ús i dóna vida a aquests petits espais de cultura.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es