Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
26 de gener del 2023
El taller ‘Teatre + Art’ per a la gent gran d’Altafulla arrenca amb una desena de participants
Les sessions se celebren cada dimarts a les Escoles Teresa Manero, i les inscripcions encara romanen obertes
El taller ‘Teatre + Art’ que impulsa la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla de la mà del col·lectiu Mans per l’Acció Solidària ha començat aquest dimarts 24 de gener, a les antigues Escoles Teresa Manero. La primera sessió ha comptat amb 10 participants del total de 14 que estan inscrites en l’activitat.

La responsable del taller, Danina Martínez, s’ha mostrat satisfeta de la resposta, sobretot si tenim en compte el fred d’aquests darrers dies i que pot suposar un impediment perquè els avis i àvies surtin de casa.

La sessió d’aquest dimarts ha servit per presentar el taller i què s’hi treballarà en els següents cinc mesos. A més, els participants han fet unes dinàmiques per conèixer-se entre ells, “ja que la majoria no es coneixia”, ha destacat Martínez, qui ha fet un esbós de la primera emoció que tractaran, la valentia.

L’objectiu de la iniciativa és treballar les emocions a través de les diferents disciplines de l’art: l’escultura, la dansa, la música i el teatre. El resultat esdevindrà en una obra de teatre, que serà representada en finalitzar el curs, al mes de juny a La Violeta. Es posarà en escena allò treballat al llarg d'aquests cinc mesos de taller, i qui no es vegi amb cor de pujar a l'escenari sempre podrà participar en la logística del muntatge.

Les inscripcions per formar part del taller encara són obertes fins a arribar als 20 participants. Els interessats han de contactar amb l'ajuntament de manera presencial, telefònica o a l’adreça de correu electrònic mriambau@altafulla.cat.
Danina Martínez, responsable del taller
Danina Martínez, responsable del taller
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es