Notícies
Foto: Arxiu
17 de gener del 2023
El taller de numerologia ofert a la Biblioteca d'Altafulla desperta l'interès d'una desena de participants
Aquest dimecres hi té lloc una nova sessió de la formació impartida per la terapeuta holística integral Lupe Pérez
El taller de numerologia impartit a la Biblioteca d'Altafulla ha comptat amb una bona acollida per part dels usuaris de l'espai veïns de la vila interessats a aprofundir en aquesta disciplina. Ja s'ha realitzat una primera sessió amb una desena de participants que han pogut fer una primera introducció en aquesta metodologia d'anàlisi i coneixement personal que es basa en les relacions entre els números, les lletres i els patrons que segueixen. És una disciplina que s'utilitza per saber més sobre nosaltres mateixos i és una eina que ens pot ajudar a veure com ens relacionem amb el nostre entorn a partir de la nostra data de naixement i el nostre nom. En dona més detalls la responsable del taller, Lupe Pérez, que és psicopedagoga i terapeuta holística integral.

L'activitat formativa està estructurada en 4 eixos principals: conèixer l'origen de la numerologia, descobrir el significat: què ens diuen els números? Es calculen les nostres pròpies característiques per presentar la correspondència de cada número amb els arcans majors del tarot i amb les energies angèliques predominants. Per finalitzar el taller s'analitzen els resultats i s'explica el que passa amb les seqüències.

Del taller ja se n'ha celebrat una primera sessió, el passat dia 11 i aquest dimecres està previst fer-ne una segona, a la mateixa hora, de les 17h a les 18.30h a la Biblioteca. En aquesta ocasió es posarà en pràctica algun dels coneixements adquirits a la primera sessió i es jugarà amb els números associats als participants. Encara és possible participar en el taller malgrat no haver assistit a la primera sessió, ja que es tracta d'una formació que compta amb força suport tant amb material teòric com amb l'acompanyament personal de la mateixa terapeuta.

La cita més immediata amb el taller de numerologia és aquest dimecres a les 17h a la Biblioteca i les pròximes sessions estan previstes per als dies 24 i 25 de gener a la mateixa hora. Per poder-hi prendre part és preferible contactar amb la Biblioteca a través del telèfon 608 58 95 30. Igualment, la mateixa Lupe Pérez compta amb un servei formatiu virtual a través del qual es pot continuar la formació i aprofundir en la disciplina.
Lupe Pérez, terapeuta holística
Lupe Pérez, terapeuta holística
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es