Notícies
29 de desembre del 2015
El regidor de Serveis d’Altafulla es mostra satisfet dels primers dies de servei especial de recollida d’escombraries
Tot i així, Micha Preuss ha lamentat que “encara hi ha gent que deixa la brossa fora dels contenidors quan aquests són buits”
L’àrea de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla reforça aquests dies de festes de Nadal la recollida de la brossa. Es tracta, de fet, d’un servei especial de recollida de les escombraries que es va posar en marxa el dia de Nadal i s’allargarà fins passat Reis. En aquest pla, l’Ajuntament estableix que els camions dupliquin el servei del 26 de desembre al 7 de gener, de manera que totes les fraccions es recullin diàriament. Un servei que, d’altra banda, s’ha suspès el dia de Nadal, i el diumenge 27, i se suspendrà encara els propers 1 de gener, el diumenge 3 de gener, i el dia de Reis.

Amb aquesta fórmula el consistori vol seguir la mateixa dinàmica que s’estableix durant el període d’estiu, tenint en compte que es tracta també d’un dels moments en què més s’incrementa l’afluència de veïns i visitants al municipi.

La recollida, que durant aquest període dedica especial atenció als residus orgànics i al cartró, ha funcionat bé quan es troba a la meitat del seu desenvolupament especial de les festes nadalenques. El regidor de Serveis d’Altafulla, Micha Preuss, s’ha mostrat satisfet amb el pla tot i que ha lamentat que “encara hi ha gent que deixa la brossa fora dels contenidors quan aquests són buits”.

D’altra banda, el regidor de Serveis d’Altafulla ha insistit en no col•lapsar els contenidors amb els embalatges de grans paquets o regals d’aquestes festes nadalenques, així com evitar dipositar-ho tot alhora i en grans trossos. Un fet que, segons Preuss, “acaba omplint molt ràpid i malament les illes de contenidors i genera mala imatge del municipi”. En aquest sentit, el regidor ha explicat que “els grans cartrons i embalatges es poden deixar a la mateixa superfície comercial on s’adquireix, ja que el comerç està obligat a fer-se’n càrrec si el client ho demana”.

Tot i les variacions de les festes del servei de recollida de les escombraries, la recollida de poda domèstica porta a porta, les andròmines i la deixalleria mòbil així com altres residus, com són l’oli domèstic usat o les piles, no varia. El calendari d’aquests serveis, el seu emplaçament i la manera com sol•licitar-los es pot consultar al lloc web de l’ajuntament, a altafulla.cat.
Micha Preuss, regidor de Serveis
Micha Preuss, regidor de Serveis
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla