Notícies
19 de novembre del 2015
El Pressupost de l’Ajuntament d’Altafulla per a l’exercici 2016 rondarà els 7 milions d’euros
El regidor d’Hisenda, Jordi Molinera, ja s’ha reunit amb els representants de CiU, i ara resta pendent la trobada amb C’s
El Pressupost General de l’Ajuntament d’Altafulla per al 2016 tornarà a rondar els 7 milions d’euros. Uns comptes que s’establiran de nou segons els criteris de contenció, d’estabilitat, i de garantia dels serveis essencials que presta el consistori a la ciutadania.

El que presentarà com a novetat respecte el d’exercicis anteriors, segons ha avançat el regidor d’Hisenda, Jordi Molinera, en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio, serà una nova organització i configuració d’acord amb les diferents regidories. No presentarà gaire variacions ni a nivell de quantitats ni a nivell de repartiment, en funció de les necessitats de cada cartera.

Una altra de les novetats en l’elaboració d’aquests pressupostos és que l’edil responsable de l’àrea econòmica ha volgut reunir-se en aquesta ocasió amb els grups de l’oposició amb la voluntat d’arribar al màxim consens possible entre govern i oposició, més enllà de les diferències polítiques.

Jordi Molinera ja es va trobar amb els representants de CiU el dilluns de la setmana passada, i encara resta pendent la trobada amb Alberto Moreno, de Ciutadans. La primera presa de contacte s’ha centrat, principalment, en la partida d’ingressos.

La previsió és que el ple se celebri en sessió extraordinària un cop passat el pont de la Puríssima del mes de desembre.
Jordi Molinera, regidor d'Hisenda
Jordi Molinera, regidor d'Hisenda
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla