Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
05 de desembre del 2023
El Poliesportiu Municipal d’Altafulla altera el seu servei pel pont de desembre
L’espai romandrà tancat tant dimecres com divendres, i dijous obrirà portes sense activitats dirigides de tonificació ni monitor en la sala de musculació
El Poliesportiu Municipal d’Altafulla variarà el seu horari d’obertura durant aquesta setmana en motiu del pont de desembre, que enguany s’escau entre el dimecres 6 i el diumenge 10. Durant aquest període, l’espai estarà tancat el mateix dimecres i també el divendres dia 8, els dos dies festius, vaja.

El gimnàs sí que obrirà portes el dijous dia 7. Cal apuntar, però, que no hi haurà activitats dirigides de tonificació, programades a primera hora (9.15h – 10h) i ja gairebé al final de la jornada (19.15h – 20.15h). Tampoc es comptarà amb el monitor a la sala de musculació, David Marmesat, que habitualment hi és de 10.15h a 11h, i de 17h a 19h.

Pel que fa a les festes de Nadal, el Poliesportiu Municipal romandrà tancat del 23 de desembre al 7 de gener, tots dos dies inclosos, com ha explicat el regidor d’Esports, Àlex Cañas, en declaracions a aquesta casa.

L’activitat es reprendrà a partir del dilluns 8 de gener amb l’horari habitual de 9h a 22h. Per a més informació cal contactar a través del telèfon 689 45 94 49 o de l’adreça de correu electrònic poliesportiualtafulla@gamil.com.
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla