Notícies
07 de setembre del 2016
El PIJ ofereix assessorament als joves del municipi sobre la sol·licitud de beques educatives
El centre també reprendrà a finals d’aquest mes de setembre el programa europeu Garantia Juvenil
El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Altafulla assessora a aquells joves del municipi que vulguin sol·licitar una de les beques que ofereix el Ministeri d’Educació per aquest nou curs 2016-2017. La tècnica, Maria José Traviesa, ha explicat que la seva tasca passa per ajudar aquells que ho requereixin a omplir correctament el formulari.

Hi poden optar estudiants d’institut, de cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, i estudiants universitaris, de màsters i de postgraus. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 17 d’octubre.

Amb l’inici del nou curs, el PIJ d’Altafulla també perfila els darrers preparatius d’una nova edició de la Garantia Juvenil. Es tracta d’un programa de caràcter europeu pensat per a persones d’entre 16 i 29 anys que ni estudien ni treballen, i que volen reinserir-se al món formatiu o iniciar-se al món laboral. Segons ha avançat Traviesa, per formar-ne part cal adreçar-se a les instal·lacions altafullenques, facilitar les dades personals, i concertar cita amb l’impulsor del programa al municipi.

L’horari d’atenció al públic del PIJ és de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda, i els divendres de 8 del matí a 2 del migdia. Les persones interessades també s’hi poden posar en contacte a través del telèfon 977 65 24 68, o del correu electrònic pijaltafulla@gmail.com.
Maria José Traviesa, responsable del PIJ
Maria José Traviesa, responsable del PIJ
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla