Notícies
Foto: Nomad Festival
19 d'abril del 2024
El Nomad Festival farà aturada al Baix Gaià per primera vegada de la mà del Catllar
L’esdeveniment aposta per oferir un ampli ventall d’activitats familiars i té l’objectiu de donar a conèixer noves firmes de disseny i propostes gastronòmiques
El Parc de la Torre d’en Guiu del Catllar acollirà Nomad Festival entre el 24 i el 26 de maig. Es tracta d’un esdeveniment plenament reputat, que té l’objectiu de donar a conèixer al gran públic els productes de noves firmes i dissenyadors emergents, així com un munt de propostes gastronòmiques, i que se celebrarà per primera vegada al Baix Gaià.

L’aposta dels organitzadors és oferir un ventalla ampli d’activitats familiars a través d’animacions, tallers i propostes infantils. En aquest sentit, cal destacar el ‘Petit Nomad’, un espai destinat a la canalla en què també podran gaudir de contacontes, gimcanes, pintacares, màgia, entre d’altres.

El festival obrirà portes els tres dies a partir de les 17h. Els assistents gaudiran d’actuacions musicals de primer ordre, sessions de discjòqueis o interpretacions de solistes. Pel que fa a l’alimentació, hi haurà food trucks i diverses parades gastronòmiques mexicanes, japoneses o mediterrànies.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla