Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
18 de setembre del 2023
El mercat setmanal d'Altafulla recupera la seva ubicació habitual
Les parades de fruita i verdura tornen a instal·lar-se a l'aparcament d'Alcalde Pijuan per romandre-hi fins l'estiu vinent
El mercat setmanal d'Altafulla també torna a la rutina, com els veïns de la vila, i a partir d'aquest mateix dimarts romandrà a l'aparcament d'Alcalde Pijuan o aparcament de les piscines. Allí hi serà novament gairebé tot l'any fins que torni a arribar l'estiu i es traslladi al carrer Fassina, on ha estat aquests mesos atenent a la gran quantitat de població que hi ha a Baix a Mar per l'època estiuenca.

Un cop ha descendit notablement el nombre de veïns de segona residència i turistes, les parades de fruita i verdura agafen els trastos i pugen cap a dalt el poble per ser més a prop dels veïns de dalt la vila, tot i que també estaran, de fet, a poques passes dels veïns de la platja. Un mig camí que afavoreix el trànsit dels compradors amb un accés fàcil i una ubicació cèntrica.

Igualment, les parades es reduiran respecte a les que hi havia al carrer Fassina i seran només tres les que s'hi instal·lin, com és habitual, totes de productes del camp.

Cal tenir en compte, doncs, que dimarts l'aparcament veurà reduïdes les places disponibles per permetre la feina dels paradistes i el moviment de les persones que s'hi atansin a comprar. La senyalització a l'espai és visible i cal respectar-la, així com també vetllar perquè la circulació a l'interior del recinte sigui curosa precisament per aquestes persones que n'ocuparan una part.
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla