Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
18 de setembre del 2023
El mercat setmanal d'Altafulla recupera la seva ubicació habitual
Les parades de fruita i verdura tornen a instal·lar-se a l'aparcament d'Alcalde Pijuan per romandre-hi fins l'estiu vinent
El mercat setmanal d'Altafulla també torna a la rutina, com els veïns de la vila, i a partir d'aquest mateix dimarts romandrà a l'aparcament d'Alcalde Pijuan o aparcament de les piscines. Allí hi serà novament gairebé tot l'any fins que torni a arribar l'estiu i es traslladi al carrer Fassina, on ha estat aquests mesos atenent a la gran quantitat de població que hi ha a Baix a Mar per l'època estiuenca.

Un cop ha descendit notablement el nombre de veïns de segona residència i turistes, les parades de fruita i verdura agafen els trastos i pugen cap a dalt el poble per ser més a prop dels veïns de dalt la vila, tot i que també estaran, de fet, a poques passes dels veïns de la platja. Un mig camí que afavoreix el trànsit dels compradors amb un accés fàcil i una ubicació cèntrica.

Igualment, les parades es reduiran respecte a les que hi havia al carrer Fassina i seran només tres les que s'hi instal·lin, com és habitual, totes de productes del camp.

Cal tenir en compte, doncs, que dimarts l'aparcament veurà reduïdes les places disponibles per permetre la feina dels paradistes i el moviment de les persones que s'hi atansin a comprar. La senyalització a l'espai és visible i cal respectar-la, així com també vetllar perquè la circulació a l'interior del recinte sigui curosa precisament per aquestes persones que n'ocuparan una part.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla