Notícies
Foto: Fundació Estela
29 de desembre del 2022
El Magatzem Reial de Tarragona s'omple de màgia amb centenars d'infants que entreguen il·lusionats les cartes
Usuaris de la Fundació Estela s'incorporen a l'equip de patges en una edició més inclusiva
El Magatzem Reial de Tarragona s'ha omplert d'il·lusió i màgia aquest dimecres amb centenars d'infants que han visitat les instal·lacions. L'equip de patges els ha mostrat com preparen i emboliquen els regals en un recorregut que acaba amb l'entrega de les cartes dels més menuts a la Bústia Reial. Per tercer any consecutiu, l’equipament reial s'ha ubicat al Refugi 1 del Moll de Costa, el qual estarà obert fins al 30 de desembre, és a dir, fins aquest divendres.

Els organitzadors preveuen que fins a 9.600 persones passin per aquest espai durant els quatre dies. Enguany, com a principal novetat, s’han incorporat a l’equip de patges usuaris del taller ocupacional de la Fundació Estela per a la Discapacitat. En la inauguració de l'equipament, la responsable de la fundació, Fátima Ventosa, ha assenyalat que tots els membres de l'entitat encaraven amb il·lusió la participació en la proposta.

L'espai ha obert portes aquest dimarts amb la previsió de fer sis passis cada hora del dia, amb 60 persones cadascun. En total, es faran 160 visites guiades 46 per dia-, en les quals els ajudants de Ses Majestats ensenyen les dotze carrosses de la Cavalcada de la ciutat i mostren els paquets amb les joguines que portaran a les llars tarragonines la nit del 5 de gener, la més màgica de l'any. Després de recórrer dues sales, on hi ha els regals i els patges treballant, les famílies fan l'última parada a la Bústia Reial per dipositar les cartes per a Ses Majestats. Molts nens i nenes ja les tenien escrites i, en canvi, d'altres s'han afanyat a acabar-les.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es