Notícies
04 de març del 2016
El grup ecologista Gepec posa en marxa un viver experimental de plantes autòctones a la Finca Canyadell d’Altafulla
El mòdul que l’Ajuntament ha habilitat per instal·lar-hi una Escola de Natura resta a l’espera de l’adequació dels lavabos i dels tancaments
El grup ecologista Gepec ha posat en marxa aquesta setmana al terreny de custòdia de la Finca Canyadell d’Altafulla un projecte de viver experimental de plantes autòctones. Una iniciativa, segons la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, que es va presentar l’any passat, però que no s’ha pogut desenvolupar fins a dia d’avui.
L’actuació s’emmarca dins de l’acord que a finals de l’any 2013 van signar el consistori altafullenc i l’entitat ecologista.

La intenció és instal·lar en un dels mòduls de la finca una Escola de Natura. Unes tasques que encara estan en marxa, a falta d’adequar els lavabos, i d’instal·lar les finestres i acabar els tancaments. Aquestes darreres actuacions, però, segons la regidora, no li impedeixen desenvolupar la seva activitat ja que a partir d’ara la majoria d’iniciatives les durà a terme a l’aire lliure.

Més enllà de fer servir aquest espai com a Escola de Natura, la voluntat de l’Ajuntament és donar-li altres usos.
El consistori estudia la possibilitat d’obrir un concurs d’idees per posar sobre la taula diferents propostes en benefici del conjunt de la ciutadania.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla