Notícies
Foto: Govern
13 de novembre del 2023
El Govern inicia el procés participatiu per a la redacció del Pla de mobilitat del Camp de Tarragona
Els reptes passen per combatre l'emergència climàtica a partir d'un model sostenible, segur i inclusiu que promogui l'ús del transport públic i dels modes actius
El Departament de Territori a través de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona (ATM), portarà a terme, durant aquest novembre, el procés de participació que permetrà redactar el Pla director de mobilitat del Camp de Tarragona (pdM). Es tracta del document que definirà les accions per a planificar la mobilitat de les persones i les mercaderies en aquest àmbit geogràfic entre els anys 2025 i 2030.

Els reptes passen per combatre l'emergència climàtica a partir d'un model sostenible, segur i inclusiu que promogui l'ús del transport públic i dels modes actius, com caminar o la bicicleta, i que al mateix temps garanteixi el dret a tothom a desplaçar-se, visqui on visqui. El pdM també permetrà dissenyar el mapa del transport públic i la gestió de la mobilitat en el context de les infraestructures que es posaran en funcionament durant els pròxims anys al Camp de Tarragona, com ara el tramvia, la nova estació central intermodal o la nova estació de Bellissens. En parla la consellera de Territori, Ester Capella.

La presentació del procés participatiu s'ha fet aquest divendres al Teatret del Serrallo de Tarragona. Els dies 28, 29 i 30 de novembre tindran lloc un total de 5 sessions de participació, al mateix espai. En formaran part unes 300 persones entre tècnics de l'administració pública, experts en l'àmbit universitari, membres del teixit associatiu, empreses, entitats vinculades a la mobilitat o col·legis professionals.
Ester Capella, consellera de Territori
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla