Notícies
Foto: Youtube Ajuntament d'Altafulla
02 de gener del 2023
El govern d'Altafulla estudia com fer front a les despeses previstes amb els pressupostos prorrogats mentre l'EINA-ERC proposa negociar uns nous comptes
Els republicans creuen que poden bastir un document consensuat amb la majoria dels grups i Alternativa lamenta "interessos partidistes" en el no als comptes inicials
Un cop tirats enrere els pressupostos per al 2023 presentats per l'equip de govern d'Altafulla que encapçala Alternativa Altafulla, i ja entrats al nou any es plantegen un seguit de dubtes que cal resoldre amb certa celeritat. Els comptes no van satisfer a la majoria del Plenari municipal i algunes de les partides que incloïa, de moment, no podran executar-se. La pròrroga dels pressupostos del 2022 implica donar continuïtat al document aprovat el passat mes de febrer que no preveia determinades despeses o inversions. Si es volen tirar endavant, caldria reformular algunes de les partides previstes aleshores. És una de les opcions que estan sobre la taula per fer front a actuacions com l'estudi dels corrents marins de la UPC, la continuïtat del projecte per fer la residència de la gent gran.

Aquests conceptes han quedat ara en l'aire i des del govern local estudien com gestionar-los tot i que s'adverteix que no es poden deixar coixes partides existents per cobrir una altra com seria, per exemple la programació de la Violeta. Francesc Farré és el regidor d'Hisenda.

El regidor d'Hisenda considera que el no als comptes portats a debat pel govern el passat 29 de desembre respon a "interessos partidistes" i insisteix que el pressupost era de gestió.

Per la seva banda des del principal grup del plenari l'EINA-ERC mantenen la seva proposta, formulada al darrer ple, d'encapçalar una negociació per uns nous comptes que tinguin el consens de tots els grups. Consideren que poden comptar amb el màxim suport i demanen a Alternativa que hi prengui part i que, com a govern, dugui a debat el document resultant. N'ha parlat a Altafulla Ràdio el portaveu dels republicans, Jordi Molinera.

Molinera assegura que ja hi ha partits interessats a prendre part en aquestes negociacions i a fer les seves aportacions en aquest futur document.
Francesc Farré, regidor d'Hisenda d'Altafulla
Francesc Farré, regidor d'Hisenda d'Altafulla
Jordi Molinera, portaveu de l'EINA-ERC
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es