Notícies
Foto: Govern
05 de desembre del 2023
El Govern català reitera l’estratègia de portar aigua amb vaixells a Barcelona, si és necessari, des de Tarragona
Sobre les crítiques rebudes, el conseller David Mascort diu que es tracta de donar suport a les zones que ho necessiten i de manera puntual
El conseller d'Acció Climàtica, David Mascort, ha tornat a defensar l'estratègia de portar aigua amb vaixells a Barcelona en cas que sigui necessari i fer-ho des d'on calgui, fins i tot Tarragona.

Mascort s’hi ha referit en una entrevista a Catalunya Ràdio. El conseller ha explicat que qualsevol mesura que el Govern apliqui per fer arribar aigua de boca a les llars “serà bona”.
Sobre les crítiques que la proposta ha suscitat a Tarragona, ha defensat que no es tracta d’una reforma estructural de les conques, sinó de donar suport a zones que ho necessiten. També ha deixat clar, que es tractaria d’una ajuda puntual i no d’una interconnexió de conques.

El conseller ha detallat que els embassaments es mantenen en el 16% i que no està clar quan s’entrarà en fase d’emergència. Sobre aquest tema ha dit que, arribat el pitjor dels casos, s’haurà de reduir el consum d’aigua per persona i dia.

Mascort també ha criticat les pistes de patinatge sobre gel d'alguns municipis. A Tarragona n’hi haurà una a les Gavarres.
David Mascort, conseller d’Acció Climàtica
David Mascort, conseller d’Acció Climàtica
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla