Notícies
Foto: FIC-CAT
01 de març del 2024
El FIC-CAT de Roda de Berà organitza el III Fòrum de Cinema i Educació
La formació, adreçada a professorat de primària i secundària i a estudiants universitaris, tindrà lloc l’1 de juny per la 16a edició del festival
El Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) de Roda de Berà organitza, per tercer any consecutiu, el Fòrum Cinema i Educació. Es tracta d’una proposta formativa adreçada al professorat d’Educació Primària i Secundària i també a estudiants universitaris.

L’objectiu del fòrum és reflexionar i debatre sobre com implementar l’alfabetització audiovisual a les aules. I a més a més també busca com aportar i compartir materials i experiències audiovisuals d’arreu del territori que potenciïn el pensament crític.

El III Fòrum Cinema i Educació tindrà lloc el dissabte 1 de juny a Roda de Berà en el marc de la 16a edició del Festival FIC-CAT. Es durà a terme entre les 9h i les 14h, i les 16h i les 21h, i per tant tindrà una durada total de 10 hores. El certificat que es lliurarà posteriorment als participants, diuen des de l’organització, té el reconeixement del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Per participar-hi és imprescindible fer la inscripció, que és gratuïta, a través del següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8na-SmSaibaPzNFeEiVVBDRDI-YZylsxONyJtqt2f9vV4iQ/viewform.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla