Notícies
Foto: FIC-CAT
25 de gener del 2023
El FIC-CAT de Roda de Berà celebra la Festa del Voluntariat 2022
La celebració representa l’inici del 15è aniversari de la mostra, que se celebrarà del 10 al 17 de juny
El Casino Municipal de Roda de Berà va acollir el passat dissabte la Festa del voluntariat del FIC-CAT 2022. L’esdeveniment va comptar amb la participació de més d’una quarantena de persones, i l’objectiu era agrair a totes elles la col·laboració de forma totalment desinteressada durant la 14a edició del certamen.

“El volum de feina durant la setmana del FIC-CAT no es podria assumir per part del comitè organitzador, format per 13 persones que també hi treballen de forma altruista”, asseguren des de l’organització. “L’Ajuntament, com a coorganitzador, també realitza una important labor durant el muntatge del Festival gràcies a la brigada municipal, així com els membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil que també hi col·laboren durant la setmana del FIC-CAT”, afegeixen.

Els directors del Festival, Cris Gambín i Toni Pinel, van dedicar unes paraules d’agraïment als assistents, tot encoratjant-los a mantenir la col·laboració en aquest festival que cada cop, sortosament, compta amb més voluntariat. Com van explicar, la festa representa l’inici del 15è aniversari del FIC-CAT, que se celebrarà enguany del 10 al 17 de juny.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es