Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de gener del 2023
El director artístic de La Violeta es mostra confiat que la programació del primer trimestre es pugui tirar endavant perquè "ja està contractada"
Juan Cruz assegura que tothom qui assisteix a un espectacle a l'espai municipal, "té la garantia que allò que veurà és de qualitat"
La programació del primer trimestre del 2023 a La Violeta ja està en marxa i no es contempla que no es pugui tirar endavant malgrat que actualment no es compti amb una partida pressupostària específica per fer-la possible. No és així perquè, de moment, els comptes municipals per enguany no estan aprovats. Tot i que encara no s'ha determinat com es podrà fer front a la despesa que suposa la programació estable del Casal Municipal, previsiblement aquesta podrà cobrir-se amb el moviment de partides existents en els comptes del 2022 prorrogats. Són qüestions que pertanyen a l'àmbit de la gestió municipal, però que afecten a la tasca del director artístic de La Violeta, Juan Cruz, que ha passat aquest dimecres pels micròfons de l'Hora Local d'aquesta emissora. Cruz s'ha mostrat tranquil i confiat que la programació prevista de gener a març es pugui tirar endavant perquè "ja està contractada".

De la programació del primer trimestre hi ha noms destacats de la cultura a nivell nacional i estatal com Lluís Gavaldà, Bop Pop o Judit Martín i Alba Florejachs a més de propostes diverses de cinema i música i altres vessants, amb formats que van més enllà dels estàndards, com una obra de teatre o un concert. Una mostra d'això és el Neurona Fest, que conjuga la posada en escena de monòlegs còmics amb xerrades científiques.

En tots els casos, però, Cruz destaca que es tracta de propostes en les quals el públic tindrà "la garantia" que gaudirà d'un espectacle de qualitat, més enllà de si coneix la proposta plantejada o no o de si està protagonitzada per professionals de renom o amateurs.

El director artístic de La Violeta ha fet un balanç positiu dels primers mesos de funcionament del Casal Municipal i assegura que la voluntat és continuar treballant per adaptar-se a la demanda del públic local i de l'entorn i oferir unes propostes culturals de la màxima qualitat a casa, sense necessitat de desplaçar-se. Apunta, en relació amb la continuïtat d'aquesta aposta, a què els polítics han de decidir si donar-hi suport aprovant els pressupostos o opten per extreure recursos de la Violeta per destinar-los a altres finalitats.
Juan Cruz, director artístic de La Violeta
Juan Cruz, director artístic de La Violeta
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es