Notícies
07 de juny del 2016
El conseller de Territori, Josep Rull, desconvoca la reunió prevista per aquest dimarts amb els alcaldes del Pacte de Berà i de l’Ebre
Els batlles dels municipis afectats per la problemàtica de l’N-340 pretenen continuar endavant amb una nova mobilització aquest estiu. La previsió és que es convoqui a principis del mes de juliol
Els alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l’Ebre havien de reunir-se aquest dimarts amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, per posar de nou sobre la taula la problemàtica que continua presentant la carretera N-340 al nostre territori. Una trobada, però, que ha estat desconvocada pel govern català, que ha al·legat “problemes d’agenda”. Així ho ha explicat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, als micròfons d’Altafulla Ràdio. Un aplaçament que ha lamentat, sobretot tenint en compte que “finalment havíem aconseguit que també hi fossin presents els alcaldes de les Terres de l’Ebre, qui inicialment no havien estat convocats”.

El batlle altafullenc ha explicat que encara no hi ha una nova data prevista, i que el més probable és que es fixi una nova convocatòria un cop passades les Eleccions Generals del 26-J. Una situació que, per Fèlix Alonso, “no ofereix unes perspectives gaire positives i que fa preveure un pont de Sant Joan molt complicat, amb molts problemes de cues, i en què esperem que no hi hagi cap accident”. Ha insistit que “tenim un problema molt greu que es diu N-340, i necessitem una solució que es diu aixecament de barreres a l’AP-7”.

Els batlles dels municipis afectats pels problemes de retencions i de sinistralitat a l’N-340 pretenen continuar endavant amb una nova mobilització aquest estiu. La previsió és que es convoqui a principis del mes de juliol. L’alcalde d’Altafulla ha parlat de “pressionar” i de crear “un lobby del territori” perquè Tarragona deixi de ser “un territori oblidat”.

Aquest passat cap de setmana, l’N-340 tornava a esdevenir una de les vies catalanes amb més congestió del trànsit. El vial, al seu pas per Roda de Berà, també registrava un accident, en què hi han estat implicats una ciclista i un turisme.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla