Notícies
07 de març del 2016
El Consell de Participació Ciutadana d’Altafulla celebrarà una nova assemblea el proper 9 d’abril
El col·lectiu posa a l’abast de vilatans i vilatanes un formulari per conèixer les seves inquietuds i incloure-les en el Programa d’Acció Participativa
La propera assemblea del Consell de Participació Ciutadana d’Altafulla ja té data. La trobada se celebrarà el dia 9 d’abril, i ha de servir per aprovar el programa d’activitats per aquest 2016 i per renovar els càrrecs.

Durant les darreres setmanes, la regidoria responsable de l’àrea ha posat en marxa noves eines per renovar la seva organització i funcionalitat, i incentivar que veïns i veïnes siguin partícips en la presa de decisions del consistori.

Una d’aquestes noves plataformes és l’Aula de Participació, que neix amb l’objectiu d’estimular la col·laboració de la ciutadania. També s’han programat tallers i activitats formatives; així com s’ha habilitat una bústia a la recepció de l’Ajuntament, al costat de la cartellera d’activitats, perquè hi puguin aportar les seves idees, els seus suggeriments, i les seves queixes.

També s’ha creat un perfil a la xarxa social Facebook sota el nom ‘Altafulla Participa’, a través del qual la ciutadania també pot dir la seva. Mitjançant aquest grup s’ha publicat un formulari per conèixer les seves inquietuds i incloure-les en el Programa d’Acció Participativa (PAP). També s’estan duent a terme diferents enquestes.

Una altra manera de posar-se en contacte amb el col·lectiu és a través del correu electrònic altafullaparticipa21@gmail.com, o del telèfon 633 64 64 47.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla