Notícies
18 de novembre del 2015
El Conjunt Arqueològic de la Tàrraco Romana celebra els quinze anys de la seva declaració com a Patrimoni Mundial de la Humanitat
Del 26 al 30 de novembre, Tarragona acollirà castells, cuina mediterrània i patrimoni romà
La UNESCO va declarar ara fa quinze anys el Conjunt Arqueològic de Tàrraco Patrimoni Mundial de la Humanitat.

Un 30 de novembre de l’any 2000, el nom de Tarragona va recuperar aquell esplendor que feia 2000 anys August li va voler donar. Ara Tarragona celebra l’efemèride amb un augment d’un milió i mig de turistes anualment i declarant cada 30 de novembre com el dia del Patrimoni Mundial.
La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha destacat el rol que ha agafat Tarragona aquests darrers 15 anys.

El Conjunt de Tàrraco inclou les Muralles, el Recinte de culte i Fòrum Provincial, el Circ, el Fòrum de la Colònia, el Teatre, l’Amfiteatre, la basílica i l’església romànica, la Necròpolis paleocristiana, l’Aqüeducte, la Torre dels Escipions, la Pedrera romana del Mèdol, la Vil·la Mausoleu de Centcelles, la Vil·la dels Munts d’Altafulla, i l’Arc de Triomf de Berà.

Com a part implicada d’aquesta celebració, l’Ajuntament d’Altafulla també s’hi sumarà amb activitats específiques al municipi.

El programa commemoratiu d’aquests quinze anys donarà el tret de sortida el proper 26 de novembre, i s’allargarà fins el mateix dia 30. Castells, cuina mediterrània i patrimoni romà seran els principals ingredients que es podran tastar aquests dies a la ciutat.

L’Ajuntament de Tarragona també presentarà properament un conveni marc amb la Generalitat per la gestió conjunta del Patrimoni.
Begoña Floria, regidora de Cultura a Tarragona
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla