Notícies
Foto: Biblioteca Municipal d'Altafulla
28 de desembre del 2022
El Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Municipal d’Altafulla clou l’any amb una vintena de lectors
Des de l’espai destaquen el fet de trobar-se cada mes, i l’enriquiment que suposa posar en comú els punts de vista de cadascú
El Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Municipal d’Altafulla tanca el 2022 amb un estat de salut envejable per a qualsevol municipi de les característiques d’Altafulla. El passat dijous va tenir lloc l’última sessió d’un any força positiu per l’augment de participants que hi ha hagut després de la pandèmia, com destaca la responsable Helena Cobos en una entrevista a l’Hora Local.

L’última trobada va girar entorn de l’univers literari més important del món àrab, ‘Les mil i una nits’, que s’adreça als infants amb algunes de les peces més clàssiques com ‘Alí Babà i els quaranta lladres’. En aquest sentit, Cobos ha destacat les diferents interpretacions que es poden fer de l’obra segons si ets un infant o un adult.

De cara al mes de gener, el Club de Lectura d’Adults seguirà el mateix patró que en les últimes sessions. Com ha dit Cobos, se selecciona un autor o autora, i cada membre del grup llegirà un llibre diferent “per tenir una visió general de la seva obra”. I aquí rau un dels aspectes més atractius de la proposta, “posar en comú les diferents mirades que tenim”, i que permeten enriquir els coneixements sobre la peça o el protagonista en qüestió.

Seguint la mateixa línia, la responsable de l’espai ha destacat la participació de dues persones joves, que aporten una visió molt diferent respecte a la de la resta. Per aquest motiu, convida als nois i noies de la vila a sumar-s’hi al grup. Per fer-ho o demanar informació, només cal adreçar-se a la biblioteca o posar-se en contacte a través del watshapp 608 58 95 30.
Helena Cobos, responsable de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Helena Cobos, responsable de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es